We zijn 2013 goed begonnen! Met allerlei nieuwe, interessante en leuke projecten. Zo ook de planning van nieuwe trainingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een training “persoonlijk presenteren”? Helemaal gericht op hoe u zich, als individu, presenteert. Bijvoorbeeld in vergaderingen waar u (nog) niemand kent, of tijdens netwerkbijeenkomsten.

Of een teamtraining gericht op allerlei mogelijke bedrijfsveranderingen waar uw organisatie mee te maken krijgt of kan gaan krijgen. In deze training besteden we veel aandacht aan het omgaan met deze veranderingen als team. Dat kunnen kleine zaken zijn, maar natuurlijk ook grote allesomvattende wijzingen. Juist de bewustwording en kennis van de veranderingen blijken van grote invloed op het draagvlak te zijn. Dus het gaat u iets opleveren als u hier kritisch naar kijkt en een concreet plan voor opstelt.

En wellicht is een training klantgericht verkopen wel helemaal waar u op dit moment naar op zoek bent. Ook voor die training bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden en de prijzen. Voor veel open trainingen hebben we inmiddels de planning van 2013 rond en kunt u zich (of 1 van uw medewerkers) dus vanaf nu inschrijven. Wij hopen u te mogen verwelkomen in 1 van onze trainingen in 2013. Op een goed en succesvol jaar!