Skala portfolio

Samen met haar opdrachtgevers ontwikkelt Skala resultaatgerichte opleidingstrajecten waarin vaardigheden en competenties worden ontwikkeld met een wezenlijke impact.
Bekijk hieronder voor welke opdrachtgevers Skala dit al deed.


Home » Portfolio

Vivisol
Ontwikkelen en verzorgen van diverse trainingen op gebied van klantgerichtheid en effectief communiceren.

Ministerie van Binnenlandse Zaken
Ontwikkelen en verzorgen van een meerdaagse train de trainer training.

Manutan
Langdurige samenwerking. Ontwikkeling en verzorgen van diverse trainingen. O. a. timemanagement en werken aan projecten.

Reukema
Langdurige samenwerking. Ondersteuning op gebied van training, advies en coaching on the job van meerdere afdelingen.

NTI

Langdurige samenwerking in het opzetten en ontwikkelen van een traject tbv de professionalisering van het call center. Effectief communiceren, klantgerichtheid, coaching on the job.

 

Woonzorg
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen van diverse teams en leidinggevenden. Lastige gesprekken, effectief leidinggeven, krachtig samenwerken, teambuilding.

KLM Cityhopper
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen van trainingen voor aankomende trainers binnen KLM Cityhopper. Train de trainer.

Ampelmann
Verzorgen van meerdaagse trainingen op het gebied van ontwikkelen van trainers en coaches. Coaching on the job, train de trainer.

Pipelife
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen van diverse trainingen en workshops voor alle managementlagen op het gebied van diverse managementvaardigheden. Communicatie, gesprekstechnieken, timemanagement en samenwerken.

DCMR
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen en verzorgen van diverse trainingen op het gebied van klantgerichtheid en communicatie. Persoonlijk presenteren, krachtig samenwerken, proactief communiceren.

Hans Anders
Verzorgen van een grootschalig en langdurig ontwikkeltraject voor alle leidinggevenden in alle lagen met betrekking tot een volledig nieuw Performance Management traject. Communicatie, leiderschap, klantgerichtheid en commercie.

Tata Steel
Meerjarige samenwerking in het verzorgen van trainingen op het gebied klantgericht communiceren en omgaan met klachten.

Holland Casino
In samenwerking met diverse trainingsbureaus verschillende trainingen verzorgd op het gebied van ondernemend leidinggeven.

Wereldwinkel
Het ontwikkelen en verzorgen van een workshop klantgerichtheid voor de vrijwilligers van de Wereldwinkel in Barendrecht.

Fontys Hogescholen
Verzorgen van een training klantgericht communiceren voor het talencentrum. Effectief communiceren en klantgerichtheid.

CNB
Langdurige samenwerking in het ontwikkelen van een managementvaardigheden traject voor alle lagen leidinggevenden. Effectief leidinggeven, gesprekstechnieken.

Nationale Nederlanden
Middels samenwerking o.l.v. Cirquest BV, het verzorgen van een training beoordelingsgesprekken voor alle managers van Nationale Nederlanden.

Harding Safety
Ontwikkelen en verzorgen van een 2-daagse train de trainer training voor de interne trainers van Harding. Train de trainer, communicatie.

Kyocera
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen en verzorgen van diverse trainingen voor verschillende afdelingen. Presentatietechnieken, timemanagement, communicatie.

Broekhof
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen en verzorgen van diverse trainingen op verschillende gebieden. Positief leidinggeven, klantgericht communiceren, gespreksvoering.

Curadomi
Ontwikkelen en verzorgen van een tweedaagse op maat gemaakte train de trainer. Een aantal verpleegkundigen heeft onder andere als taak om bepaalde medische handelingen te toetsen bij diverse collega’s. Voor deze taken hebben wij gezamenlijk een training ontwikkeld die volledig aansluit bij deze wensen en eisen.

Polyplan Reizen
Ontwikkelen en verzorgen van diverse communicatie- en salestrainingen voor zowel afdelingen in zijn geheel als voor individuele medewerkers.

H&C Health Promotion
Meerdaags communicatietraject voor fysiotherapeuten. Diverse 1 op 1 trajecten voor verschillende medewerkers van verschillende afdelingen.

Wisman
Ontwikkelen en verzorgen van een trainingstraject klantgericht communiceren voor de gehele binnendienst van de organisatie.

BodemenergieNL
Meerjarige samenwerking in het ontwikkelen van een trainingstraject voor de docenten en trainers van BodemenergieNL. Train de trainer, communicatie.

CAMBioceramics
Samenwerking in het ontwikkelen en verzorgen van meerdere trainingen gesprekstechnieken voor alle leidinggevenden en teamleiders van de organisatie. Gesprekstechnieken, communicatie, leidinggeven

Skils
Meerjarige samenwerking met diverse teams en afdelingen op het gebied van samenwerking, communicatie en teambuilding.

Flowerkids
Meerjarige samenwerking in het verzorgen van diverse teamtrainingen en workshops voor de verschillende locaties van Flowerkids. Train de trainer, effectief
leidinggeven, communicatie, krachtig samenwerken.